Privacybeleid

Verwerking van uw gegevens

Wij dragen een goede bescherming van uw gegevens hoog in de vaandel.
Hieronder in ons privacybeleid vindt u de informatie waarvoor wij uw gegevens gebruiken op onze website www.drcars.be. Indien u na het lezen van deze pagina nog vragen heeft, contacteer ons via het contactformulier of de gegevens hieronder.

Wie zijn wij?

foto

DR CARS
veurnseweg 508a
8900 Ieper

BE 0720.706.139
+32 (0)475 63 58 41
info.drcars2411@gmail.com

Wat gebeurt er als u ons formulier invult?

Wanneer u een formulier op de website invult, wordt een mailtje verzonden naar ons met de volgende persoonlijke gegevens:

  • uw naam
  • e-mailadres
  • uw telefoonnummer

Bijkomend als u ons een prijsaanvraag stuurt voor een bepaalde wagen, zal het merk, type en aantal km's ook worden gekoppeld aan uw naam.

Wij zullen u steeds een kopie van de mail sturen.

Voor welk doel worden uw gegevens gebruikt?

Uw gegevens worden door ons bijgehouden zolang wij diensten verlenen en contact nodig hebben. Uw persoonsgegevens worden niet bijgehouden in een databank. Wij behouden enkel de mails met uw gegevens indien deze noodzakelijk zijn om u te contacteren of een contract/factuur op te maken. Indien wij deze niet meer gebruiken, worden deze gewist. U kan ons steeds contacteren (zie hierboven puntje "wie zijn wij?") indien u uw toestemming tot het bijhouden van gegevens wenst in te trekken.

Worden mijn gegevens gedeeld met andere partijen?

Uw persoonsgegevens worden enkel door ons bijgehouden en we zullen steeds een schriftelijke toestemming vragen om persoonsgegevens te delen met andere partijen.

Wat zijn mijn rechten als gebruiker?

  • Als gebruiker en bezoeker heb je het recht uw bewaarde gegevens op te vragen en mee te kijken hoe de verwerking van uw gegevens gebeurt.
  • Als gebruiker heeft u steeds het recht om na inzage bepaalde persoonsgegevens te laten verbeteren, aanvullen of wissen.
  • Als gebruiker heeft u het recht om vergeten te worden en al uw gegevens uit de databanken te laten wissen.
  • Als gebruiker heeft u het recht om de automatische profilering te laten uitschakelen.
  • Als gebruiker heeft u steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer u vindt dat de persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.
  • Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.
  • De betrokkene heeft het recht om de verwerking van zijn persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.
  • De betrokkene heeft recht om zijn persoonsgegevens aan en andere verantwoordelijke over te dragen.
beleids